Projects
Telefon: 0788 600 100
Candy bar nunta, botez, evenimente – Cristina Dragna | Arhitectă în grădina de dulciuri - Candy bar nunta, botez, evenimente - Cristina Dragna
1643
single,single-post,postid-1643,single-format-standard,,smooth_scroll
   

Arhitectă în grădina de dulciuri

Se joacă, de un an de zile, într-o grădină de dulciuri, iar oamenii o plătesc pentru acest lucru. Combină culori, forme şi arome într-un ansamblu delicios care îi încântă pe clienţii săi, de la oameni care vor să aducă un strop de gust şi un plus de autenticitate unui eveniment în familie, până la companii cu renume.

Numele ei este Cristina Turnagiu Dragna şi, împreună cu partenera sa de afaceri, se numără printre puţinele persoane din România care organizează candy baruri sau, cu alte cuvinte, amenajează un colţ dulce pentru evenimentele private.

De selecţia şi livrarea dulciurilor se ocupă aproape singură, singurul ajutor venind din partea consultanţilor săi, „Doctor Honoris Causa în dulcegării”, Vlad şi Remus, cei doi fii ai săi. Dacă aceştia au un cuvânt de spus în ceea ce priveşte dulciurile, tema candy barului se stabileşte de comun acord cu clientul. „În general, suntem solicitaţi cu minimum trei săptămâni înainte de eveniment. Dacă există deja o temă aleasă, o realizăm cât mai creativ cu putinţă. Dacă putem veni noi cu propriile idei, atunci doar cerul este limita. În acest caz, alocăm aproape o săptămână conceperii unui candy bar”, detaliază Cristina Turnagiu Dragna.

În ziua evenimentului, pentru amenajare sunt necesare maximum trei ore . Un astfel de „colţ dulce” are cel puţin nouă tipuri diferite de bunătăţuri, iar numărul maxim este ales împreună cu clientul. Oricum, niciodată nu lipsesc brioşele, pricomigdalele şi bezelele cu nucă făcute în casă. Clienţii apreciază şi jeleurile realizate din gemuri naturale, bomboanele din ciocolată, cele cu vişine în lichior, fondantele sau alunele în glazură. Toate acestea sunt cumpărate fie direct de la producători, fie din supermarketuri şi sunt puse în vaze de cristal, în porţelanuri fine sau în pahare transparente, cu forme interesante. Cristina Turnagiu Dragna spune că adaugă mereu o latură creativă şi obiectelor care nu au neapărat nevoie de ea, iar prin ingeniozitate, o cupă înaltă de şampanie devine un suport inedit pentru praline savuroase, iar o fructieră de cristal poate susţine oricând fructe din jeleuri aromate.

Nota de plată

Efectul final este apreciat şi de cei mai pretenţioşi clienţi. Preţul variază în funcţie de temă, de numărul de persoane, de tipurile de dulciuri şi de locaţie.Cel mai complex proiect a constat în realizarea a trei candy baruri în aceeaşi zi, în acelaşi loc, pentru lansarea a trei produse cosmetice din game diferite. Cea mai neobişnuită cerinţă a fost realizarea unui candy bar care să aibă şi un bar de fructe, iar o altă provocare a fost selectarea dulciurilor pentru un bar de diabetici.

Cristina Turnagiu Dragna speră ca, pe viitor , să crească numărul de dulciuri gătite în casă şi să amenajeze un candy bar realizat exclusiv din astfel de bunătăţuri. „Vreau să mă joc în continuare în grădina mea de dulciuri, să evoluez şi cu siguranţă am să mă distrez făcând lucruri frumoase şi bune”, încheie Cristina Turnagiu Dragna.

Articolul integral poate fi citit pe http://www.incomemagazine.ro.

No Comment

Post A Comment