Projects
Telefon: 0788 600 100

Candy bar

   

Ce este un candy bar?

Un candy bar este un bufet de dulciuri, o zona de dulciuri, bomboane si prajituri gustoase, creat pentru a completa evenimentul dvs, in ton cu tematica si coloristica aleasa. Este un décor minunat si delicios pentru nunti, botezuri, petreceri private sau corporate, lansari, expozitii, receptii etc. Candy bar nunta, alb Cautati un candy bar pentru nuntă, un candy bar pentru botez sau orice alt eveniment, care sa ii impresioneze pe invitatii dvs? Echipa noastra de specialisti este in totalitate dedicata amenajarii unui astfel de surprize dulci! Amenajam in functie de locatie, tema si cerinte un adevarat festin delicios si colorat care va fascina atat privirea cat si gustul oaspetilor dvs.

unicredit_candy_bar_007

  • Contactati acum www.cristinadragna.ro pentru a primi informatiile necesare despre oferta noastra.
  • Sa creezi un eveniment unic poate fi o adevarata provocare in zilele noastre, dar www.cristinadragna.ro se dedica in EXCLUSIVITATE prezentarii unor idei ORIGINALE, care sa se asorteze cu tema si starea evenimentului dvs. Un bufet de dulciuri poate fi vesel, copilaresc si amuzant sau sofisticat, elegant si rafinat, in functie de cerintele clientilor . In mod sigur venim cu o idee care să se potrivească dorinţelor clienţilor noştri.
  • Indiferent daca vrei sa organizezi o petrecere pentru familie si prieteni, sau un colt vesel pentru copii, ori un punct de atractie pentru colegi si parteneri in cadrul unei receptii corporate, barurile de dulciuri reprezinta o idee ÎNDRĂZNEAŢĂ ŞI DE MARE EFECT.
  •  www.cristinadragna.rova ofera o combinatie de clasic si contemporan, elegant si indraznet, gazduita in vase de sticla splendid decorate cu o multitudine de dulciuri si bomboane; decorurile folosite sunt special selectate pentru a ne asigura ca bufetul de dulciuri va fi PIESA DE REZISTENŢĂ A EVENIMENTULUI DVS.
  • Contactati acum www.cristinadragna.ro si expertii nostri in design va vor prezenta optiunile cele mai potrivite pentru dvs. Candy barurile sunt potrivite pentru orice tip de eveniment: nunti, zile de nastere, botezuri, petreceri pentru copii, aniversari, petreceri corporate, lansari de produse, evenimente de brand sau de magazin etc.