Projects
Telefon: 0788 600 100

Întrebări frecvente despre candy bar

   

Ce este un CANDY BAR?

Un  CANDY BAR  este un bufet de dulciuri, o zona cu dulciuri, bomboane si prajituri gustoase, creat pentru a completa evenimentul dvs, in ton cu tematica si coloristica aleasa. Este un minunat décor  atractiv si delicios pentru nunti, botezuri, petreceri private sau corporate, lansari, expozitii, receptii etc.

De ce sa am un candy bar la evenimentul meu? Candy barurile sunt unice si de neuitat; va ofera o experienta originala si reprezinta o alternativa contemporana la clasicul desert servit doar la sfarsitul petrecerii. De asemenea va atrage toate privirile oaspetilor, ii va incanta chiar de la inceputul evenimentului cand va fi cel mai fotografiat „invitat” si ii va delecta pe oaspeti atunci cand vor alege sa guste ceva dulce .Happy-Silver-Age-Aniversare-Loft-1

Cat de multe dulciuri oferiti? Calculam cantitatea in functie de numarul de invitati. Cantitatea clasica este de 120-130 de grame de dulciuri/persoana. Noi va oferim cel mai putin 9 sortimente diferite de dulciuri intr-un singur candy bar.

Care sunt sortimentele de dulciuri? Cup-cakes, cake-pops, woopies, biscuiti glazurati si miniprajituri realizate integral in laboratorul nostru, bomboane de ciocolata, jeleuri, drajeuri, bezele, bomboane gumate, macarons, dropsuri asortate, alune sau migdale caramelizate, mashmallows, lollipops, fursecuri, mini cookies, trufe, bomboane fondante, caramele, turta dulce si orice alta cerinta speciala au clientii nostri.

Cine amenajeaza un candy bar? Toate candybarurile noastre sunt amenajate chiar de catre Cristina Dragna, direct la locatia indicata (cu cel putin trei ore inainte de eveniment); de asemenea, tot noi il si strangem si facem curat in locul amplasarii lui.

Puteti oferi o persoana care sa se ocupe de candy-bar pe timpul evenimentului? Desigur,   va putem pune la dispozitie o persoana care sa se ocupe exclusiv de candy-bar si sa ii asiste pe invitatii dvs in alegerea produselor preferate pentru un cost suplimentar pe care il vom stabili dupa plasarea comenzii.Blue-Green-Baby-Botez-Baietel-in-Cafeneaua-Vecchio-Centrul-Vechi-3

Vasele din sticla sau ceramica pentru candy bar sunt incluse in pret? Vasele sunt proprietatea noastră si sunt ridicate din locatia evenimentului la ora la care stabilim ca poate fi strans barul de dulciuri. Vasele pot fi insa subiectul unei discutii separate.

Ce se intampla daca un invitat sparge un vas de sticla? Accidente se intampla, insa orice problema are si rezolvare. Vasele sparte in timpul evenimentului se platesc la urma, separat, pe baza unei liste de preturi pe care v-o punem la dispozitie odata cu finalizarea amenajarii candy-barului.

 

Oferiti si decoratiunile pentru masa de candy bar? Masa de candy bar in sine, reprezinta un element complex de décor.Noi ne ocupam de decorarea ei in totalitate  cu  elemente de decor si accesorii potrivite . Aranjamentele florale u sunt incluse in pret si de regula ele se comanda odata cu restul aranjamentelor florale ale salii, pentru a se potrivii intregii povesti imaginate. Desigur, daca aveti dvs  decoratiuni speciale ati dori sa fie intregrate in decor ce le putem folosi si pe acelea.

As vrea sa am marturii dulci pentru evenimentul meu. Le puteti personaliza? Sigur, oferim mai multe sortimente de dulciuri ce pot fi personalizate cu numele sau data, cu o sigla,  un logo sau o monograma.   Vor fi fiecare impachetate individual si vor putea fi asezate pe masa sau pot fi oferite la plecare.

3-Candy-bar-pret

Am in plan un eveniment in aer liber. Se poate amenaja un candy bar? Desigur, daca vremea ne permite (sa nu fie prea cald, sa nu ploua etc); in afara de aceasta, suprafata pe care va fi amplasata masa de candy bar trebuie sa fie perfect plana.

In ce orase va oferiti serviciile de realizare candy bar? Bucuresti, Ilfov si Zona Metropolitana. Pentru localitatile aflate pe o raza de 60 de km in afara orasului Bucuresti adaugam minime cheltuieli de transport.

Este nevoie de rezervare prealabila si avans pentru candy bar? Da, comenzile se fac din timp si rezervarea este considerata ferma din momentul semnarii contractului si achitarii unui avans de 50 %.

Pot avea un candy-bar care sa se asorteze cu tema si culorile evenimentului? Cu siguranta. Aceasta este si ceea ce ne diferentiaza, armonia perfecta a candy-barului cu locatia, tematica si cromatica evenimentului. Poate ati mai vazut candy-bar-uri dar nicaieri ele nu sunt realizate cu o mai mare grija, atentie, dedicare si profesionalism ca cele realizate de echipa www.cristinadragna.ro

Doresc un candy bar. Cum procedez? Ati facut cea mai buna alegere! Ne puteti suna  la 0788.600.100  sau ne puteti trimite un mail pe adresa  cristina@cristinadragna.ro. Vom discuta optiunile si preferintele dvs dupa care venim cu propuneri care sa se armonizeze exact pe ceea ce va doriti!